Academy

HPLT lasertherapie Academy

HPLT Lasertherapie Academy is hét kennisinstituut voor de Nederlandse zorgprofessional

De bron van kennis voor fysiotherapeuten, tandartsen, mondhygiënisten, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, dierenartsen en dierenfysiotherapeuten.

HPLT verkoopt High Power Lasers, maar daar houdt het niet bij op.
Om goed om te kunnen gaan met een High Power Laser trainen wij jou bij aflevering van de laser. Daarnaast geven wij trainingen op maat op onze Laser Academy. 
De trainingen worden gegeven door zorgprofessionals bij jou uit de branche.
Tijdens deze training leggen wij uit wat lasertherapie doet, wat de mogelijkheden zijn met lasertherapie en hoe verschillende behandelingen in de praktijk kunnen worden toegepast.

Wij plannen de trainingen periodiek in en naar behoefte. Als de trainingsdata bekend zijn, kun je deze bij ons op de website onder het kopje HPLT Academy terugvinden. Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan brengen wij je daarin ook nog op de hoogte.

De frequenties van onze nieuwsbrieven zijn laag en bedoeld voor nieuws en geen spam.

Afhankelijk van de trainingen, wordt de locatie bepaald. De veterinaire trainingen vinden meestal op een locatie plaats die hier geschikt voor is. De overige trainingen vinden voornamelijk plaats bij ons op de HPLT Academy.

De trainingen zijn uitsluitend bedoeld voor zorgprofessionals.

Cursus voor fysiotherapeut

Deze cursus is de perfecte oplossing voor fysiotherapeuten die met de High Power Laser gaan werken of die het overwegen. Na deze Basiscursus ben je in staat om het maximale uit jouw High Power Laser te halen. 

Cursus voor dierenarts & dierenfysiotherapeut

Deze cursus is de perfecte oplossing voor dierenartsen & dierenfysiotherapeuten die met de High Power Laser gaan werken of die het overwegen. Na deze Basiscursus ben je in staat om het maximale uit jouw High Power Laser te halen.