Waarom HPLT

Waarom HPLT

HPLT is in 2010 begonnen met de verkoop van medische High Power Lasers aan zorgprofessionals en met veel succes. Op dit moment zijn wij de marktleider van High Power Lasers in Nederland.

Voor de zorgprofessional

Als professional in de zorg bieden wij u, door gebruik te maken van High Power Lasertherapie, de perfecte oplossing om uw patiënten sneller en effectiever te helpen.

HPLT biedt de perfecte aanvulling op het dienstenportfolio van zorgprofessionals.
Of u nu fysiotherapeut, tandarts, mondhygiënist, dierenarts, dierfysiotherapeut of schoonheidsspecialist bent. U zult merken dat uw klanten blij zijn met de pijnloze en niet-invasieve behandeling, laat staan de fantastische resultaten die het oplevert.

Onze lasers hebben een hoog vermogen en efficiëntere en effectievere resultaten in vergelijking met die met een lager wattage en/of de grootte van behandelkoppen van andere laseroplossingen.

De HPLT diodelasers hebben een golflengte van 810 nanometer. Dit is wetenschappelijk gezien ‘de gouden standaard’ voor fotobiostimulatie.

Het pure licht van de High Level Lasers veroorzaakt fotochemische reacties in de cellen in plaats van thermische.

Al onze High Power Lasers zijn voorzien van een solide aluminium behuizing die ervoor zorgt dat er geen radiatie vrijkomt bij het gebruik van de laser, wat belangrijk is voor u en de patiënt.

Bij iedere laser wordt een ijkrapport meegeleverd. Hierin kunt u exact zien of de laser ook levert wat wij zeggen dat de laser zou moeten doen.

AdobeStock_332222076 klein

Wat betekent dit voor de patiënt?

Een laserbehandeling op een hoog niveau geeft een boost in de cellenenergie (photobiomodulation) waardoor de ATP productie van een cel geoptimaliseerd wordt en de bloedstroom en zuurstof naar het weefsel toenemen.
Dit verhoogt op zijn beurt het metabolisme in de cellen van het weefsel en biedt de optimale omgeving voor weefsel om te genezen. 
In veel gevallen is de behandelduur van de patiënt korter en de behandeling is bovendien pijnloos. 

Van professionals, voor professionals

HPLT heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en feedback gekregen uit de markt van fysiotherapeuten, tandartsen, mondhygiënisten, dierenartsen, dierfysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten met betrekking op verbeterpunten van onze laserapparatuur, maar ook betreffende het aanpassen van onze software met betrekking op de behandelmethode en juiste instellingen.
Al snel kwamen we tot de conclusie dat het inkopen van een kant-en-klare High Power laser en deze in Nederland op de markt zetten niet toereikend was om aan de wensen van de zorgprofessional te kunnen voldoen.

De ontwikkeling van een High Power Laser

Bij HPLT zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze lasers en de benodigde software.
Op deze manier kunnen wij een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en niet onbelangrijk zeer betaalbare High Power laser leveren voor de zorgprofessional.

Made in Italy

De lasers van HPLT worden in Italië geproduceerd. De reden dat wij kiezen voor Italië en niet voor lasers uit het Verre Oosten is, dat de lasers uit Italië bekend staan om hun kwaliteit en innovatie.
Daarbij komt ook nog eens dat wij snel kunnen schakelen als het gaat om service en reparatie.

Prijs en kwaliteit

De High Power Laser van HPLT is de beste professionele laser die in de markt verkrijgbaar is tegen een zeer scherpe prijs.
Dit maakt het mogelijk dat een Return On Investment binnen 6 maanden geen uitzondering is.
Wij denken graag met u mee om dit te kunnen realiseren.

Een product op maat

Bent u op zoek naar een laser? Of bent u nieuwsgierig hoe u uw patiënten pijnloos, sneller en effectiever kunt helpen?

High Power Lasertherapie kan een perfecte aanvulling zijn op uw portfolio.
Ziekenhuizen en gezondheid gerelateerde faciliteiten over de hele wereld maken al geruime tijd gebruik van laserbehandelingen en er worden verbluffende resultaten mee gerealiseerd. Pijnklachten, blessures, infecties en wonden kunnen op een snellere en efficiëntere manier worden behandeld.

HPLT heeft voor elke zorgprofessional een passende High Power laser.
Om ervoor te zorgen dat u een op maat laser krijgt, komen wij graag en geheel vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie. Indien gewenst, is het ook mogelijk om u of een patiënt van u bij u op locatie of bij ons in de HPLT Academy in Veenendaal te behandelen.
Wij nemen ruimschoots de tijd om alle facetten van onze High Power laser en natuurlijk de Lasertherapie in het algemeen aan u uit te leggen.

Een Laser aanschaffen en dan? 

Een High Power laser aanschaffen is één ding, maar dan begint het pas.
Er komen vragen over de laser, een lasertherapie behandeling of er is uitleg nodig voor andere gebruikers.
Bij HPLT stopt het niet na de levering van de laser. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Wat betekent dit voor u? 

-Uw patiënten sneller, effectiever en pijnloos kunnen helpen
-Een professionele, scherp geprijsde laser met een hoge Return On Investment
-6 Dagen per week bereikbaar voor vragen over de laser en lasertherapie