Ervaringen van collega's

Fysio Hippique – fisiotherapie voor paarden | Woensdag 29 april 2020 om 20:09

Als je als therapeut zelf een blessure ontwikkelt, dan ben je nóg blijer met je laser dan je al was 😁 
Mijn schouder heeft een impingementklacht; een geïrriteerde pees door ruimtegebrek. Uit mijn tijd als humaan fysio weet ik dat deze klacht lang kan duren en behoorlijk belemmerend kan zijn in dagelijks leven. Ik kon bijvoorbeeld m’n jas niet meer normaal aantrekken… Gelukkig heb ik een prachtig laserapparaat! Wat ben ik ontzettend gebaat bij deze behandelvorm 🤩 En ik kan nu, als ervaringsdeskundige, nog beter vertellen wat de patiënt vóór, tijdens en na de behandeling voelt. Win-win!

Robin Kik

http://fysiohippique.nl/

#fysiohippique#fysiotherapievoorpaarden#envoormezelf

#lasertherapie#HPLT#HighPowerLaserTherapie

#peesblessure#blijmee