Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze demo!

Wat houdt de demo in?

Tijdens de demo leggen wij je uit wat de werking is van lasertherapie en voor welke behandelingen de High Power Laser geschikt is. Natuurlijk is dit per zorgprofessional verschillend, maar of je nu fysiotherapeut, tandarts, mondhygiënist, dierenarts, dierenfysiotherapeut, huidtherapeut of schoonheidsspecialist bent, wij hebben een demo voor jou op maat.

Wij komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij jou langs, maar natuurlijk kan het ook bij ons op kantoor.

Opdat de demo 1 op 1 is, kunnen we tevens al jouw vragen beantwoorden. Ook kunnen wij voor je uitrekenen wanneer je de laser hebt terugverdiend.

Na het theoretische deel van de demo is het mogelijk om samen met jou een aantal van jouw patiënten te behandelen. De klachten hoeven wij niet tevoren te weten, wij laten ons graag verrassen! Jij geeft daarbij aan wat de klacht is en hoe je de patiënt gaat behandelen, want hier heb jij als zorgprofessional natuurlijk alle kennis van. Wij kunnen je dan vertellen hoe je lasertherapie kunt toepassen op de betreffende behandeling.

Je zult merken, dat de patiënten blij zijn met de pijnloze en niet-invasieve behandeling, laat staan de fantastische resultaten die het oplevert.

Demo boeken

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen we je vragen alle velden in te vullen.