Male masseur hand make face massage young caucasian woman against spa cabinet background portrait. Beauty wellness concept

Huidtherapeut & Schoonheidsspecialist

Maak jouw perfecte praktijk nog beter met High Power Lasertherapie behandelingen

Wil jij innoveren en vernieuwen? Dat kan met High Power Lasertherapie!

De High Power Lasers van HPLT werken op een frequentie van 810nm. De wetenschap heeft uitgewezen dat High Power Lasertherapie op 810nm de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert, optimaliseert en weefsels repareert.

High Power Lasertherapie is op deze manier een perfecte oplossing voor een gezonde en stralende huid.

  Geschikt voor:

 • Fysiotherapeuten
 • Dierenfysiotherapeuten

  Geschikt voor:

 • Dierenartsen
 • Huidtherapeuten
 • Schoonheidsspecialisten
 • Tandartsen
 • Mondhygiënisten

  Geschikt voor:

 • Fysiotherapeuten
 • Dierenfysiotherapeuten
 • Dierenartsen
 • Huidtherapeuten
 • Schoonheidsspecialisten
 • Tandartsen
 • Mondhygiënisten

Mogelijkheden lasertherapie behandeling voor huidtherapeut/schoonheidsspecialist en pedicure/manicure

Op het gebied van huidaandoeningen en -problemen, maar ook voor huidverbetering/-verjonging en pedicure-/manicurebehandelingen.

Huidaandoeningen:

Door celvernieuwing herstelt de huid sneller, het heeft een kalmerende werking, vermindert jeuk, rode vlekken en schilferende plekken. Hierdoor kun je met lasertherapie Eczeem en Psoriasis goed behandelen.

 

 

 

 

Lasertherapie op de juiste kleur pakt de ontstekingen en infecties aan, versnelt het genezingsproces in en op de huid, zoals bijvoorbeeld bij Acné, Fibrositis, Cellulitis en Wondroos.

Ook bij Herpes Simplex (koortslip) pakt lasertherapie de infectie aan. Indien in een vroeg stadium behandeld, komt de koortslip niet tot uitbarsting. Bovendien voorkomt het jeuk en vermindert blaasjes.

Daarnaast is lasertherapie ook geschikt voor het verwijderen van haarvaten, zoals bij: Couperose, Telangiectasia, Angioma en Capillaries. Met het juiste laserhandstuk ben je in staat om de vaatjes dicht te schroeien.

Rosacea is een chronische huidaandoening en helaas niet op te lossen. Wat lasertherapie wel kan doen, is het verminderen van de roodheid, bultjes en puistjes.

Huidproblemen:

Ouderdomsvlekken/pigmentvlekken/café au lait en sproeten, ontstaan door zon en hormonale veranderingen, zijn te behandelen met lasertherapie. Met het juiste laserhandstuk ben je in staat om het pigment uit elkaar te drukken in micro-size stukjes, waarna het immuunsysteem van het lichaam ze makkelijk kan afvoeren.

Maar ook voor het verwijderen van wratten/steelwratjes kun je lasertherapie gebruiken. Extreme weefselgroei wordt aangepakt door het optimaliseren van de cel.  

Een lasertherapie behandeling is ook geschikt voor het behandelen van littekens, denk aan littekens ontstaan door acné, na een operatie of na verwondingen. Het zorgt er tevens voor dat wonden sneller sluiten, waardoor de kans op een infectie of ontsteking kleiner wordt. Bovendien genezen wonden mooier. Denk hierbij aan o.a.: brandwonden, schaaf- en snijwonden en diabetes- en doorligwonden.

Huidverbetering/-verjonging:

Lasertherapie werkt ook erg goed bij huidverjonging en een anti-rimpelbehandeling. Het zorgt namelijk voor de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine. Daarnaast verstevigt het de gezichtsspiertjes, waardoor de huid strakker wordt. Wanneer we ouder worden, zullen steeds meer cellen beschadigd raken en worden niet hersteld of vervangen door nieuwe cellen. Dit komt omdat de mitochondriën (de energie-accuutjes van de cellen) niet meer volledig opgeladen zijn. Met Lasertherapie worden de mitochondriën van de cellen maximaal opladen.

 

 

 

Een nog beter resultaat wordt bereikt als je vóór de laserbehandeling het gezicht insmeert met ons zuiver hyaluronzuur. Zuiver hyaluronzuur is een zeer effectieve stof waarmee vocht in de huid kan worden aangetrokken én vastgehouden. Eén enkele hyaluronzuur-molecuul kan tot 1.000 keer zijn
eigen gewicht aan water, dat geleidelijk in de huid vrijkomt, vasthouden. Het speelt dus een cruciale rol in het goed gehydrateerd houden
van de huid. Bovendien zorgt het ervoor dat het collageen in de huid verstevigd wordt, met als uiteindelijk resultaat dat de huid zachter, stralender en elastischer wordt en er frisser uitziet.

Lasertherapie zorgt ook voor huidverbetering. De huidtextuur en -kleur verbetert, het transport van en naar de cellen verbetert, de doorbloeding wordt beter en de afvalstoffen worden beter afgevoerd. Bovendien krijg je een zachtere uitstraling en gladdere huid.

Lasertherapie is ook een perfecte aanvulling op gezichtsbehandelingen. Voorafgaand aan een gezichtsbehandeling worden werkzame stoffen beter opgenomen en heeft de behandeling een veel beter effect. Maar ook een gezichtsmassage kan worden uitgevoerd met het speciale massage laserhandstuk. Hiermee zorg je voor een betere bloedsomloop en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Een lasertherapie behandeling voelt aangenaam warm aan, ontspant en is een beleving op zich.

Pedicure-/Manicurebehandeling:

Schimmelnagels (kalknagels) zijn zeer hardnekkig. De reguliere behandeling hiervan is vaak erg tijdrovend. Met lasertherapie kun je de behandeltijd aanzienlijk verkorten. Door gebruik te maken van onze blauwe High Power Laser worden de schimmels gedood en zal de aangedane nagel uitgroeien.  

 

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op of boek een demo.

Demo boeken

Aantal behandelingen

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de diepte van de rimpels en de wensen van de klant. Het resultaat blijft langdurig zichtbaar. Natuurlijk wordt dit mede bepaald door het huidtype, de leefomstandigheden en genen.
Wel kan als richtlijn aangehouden worden 1 behandeling per week, gedurende 7 weken.
Daarna naar behoefte van de klant herhalen.

 

 

Foto 1. Voor aanvang

Foto 2. na 7 behandelingen met de High Power Laser

 

 

 

 

De behandeling is volledig pijnloos, veilig, geeft een aangename warmte en ontspannen gevoel. Bovendien kent de behandeling geen bijwerkingen. Dit in tegenstelling tot andere methodes, zoals botox en fillers, die vaak gepaard gaan met zwellingen, blauwe plekken en verdikkingen in de huid. Daarnaast gaat vaak het natuurlijk resultaat verloren. Met een lasertherapie behandeling is hier geen sprake van.

 

 

 

 

High Power Lasertherapie in combinatie met hyaluronzuur

Een nog beter resultaat wordt bereikt als je voor de laserbehandeling het gezicht insmeert met zuiver hyaluronzuur van Top+ Derm.
Dit zuiver biologisch hyaluronzuur zorgt ervoor dat het collageen in de huid verstevigd wordt. De huid wordt hierdoor zachter, stralender, elastischer en ziet er frisser uit.
Gebruik daarnaast de dag- en nachtcrème met hyaluronzuur tegen huidveroudering van Top+ Derm.

 

 

 

Blijf reëel ten opzichte van de verwachtingen van een klant

Met laser kun je o.a. rimpeltjes verzachten, maar diepe groeven en plooien zal je er uiteindelijk niet mee weg krijgen, de natuurlijke uitstraling blijft wel behouden.

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op of boek een demo.

Demo boeken

 

Lasertherapie is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Vooral rood en NIR (Near Infrared) lichttherapie is flink aan het groeien en daar zijn vele redenen voor.

Meer dan 4.000 wetenschappelijke en klinische onderzoeken op Pubmed.gov bewijzen dat laserbehandelingen bij mens en dier verbluffende resultaten opleveren en dat pijnklachten, infecties en/of wonden op een snellere en efficiëntere manier verdwijnen en/of genezen in vergelijking met de meer traditionele benadering middels het gebruik van medicijnen.

Betrouwbare wetenschappelijke en klinische onderzoeken naar Lasertherapie

Er is in de loop van de jaren wereldwijd een gigantische hoeveelheid aan onderbouwd onderzoek gedaan. Een veel gebruikte betrouwbare bron voor medische onderzoeken is Pubmed. Deze database bevat 30 miljoen biomedische referenties uit 80 landen. Pubmed wordt dagelijks bijgewerkt en onderhouden door U.S. National Library of Medicine (NLM), ‘s werelds grootste medische bibliotheek.

De grondleggers van Lasertherapie

 

Hieronder vind je een aantal verwijzingen naar onderzoeken over de werking van High Power Lasertherapie.

Bekijk Research

De voordelen voor de behandelaar:

 • Pijnloze en veilige behandeling
 • De behandeling kent geen bijwerkingen
 • De extra dienstverlening maakt je onderscheidend
 • Meer tevreden klanten, die jouw ambassadeur zijn
  voor nieuwe klanten

De voordelen voor de klant:

 • Pijnloze en veilige behandeling
 • De behandeling geeft een aangename warmte en ontspannen gevoel
 • Geen bijwerkingen
 • Natuurlijk resultaat blijft behouden
Demo boeken

Een High Power Laser is voor bijna iedere zorgprofessional bereikbaar

 • Onze lasers zijn scherp geprijsd
 • Gespreide betaling mogelijk via onze zeer aantrekkelijke leaseconstructie
 • Een professionele, Europese, scherp geprijsde laser die veel nieuwe klanten genereerd
 • Hoge Return On Investment (wij kunnen je laten zien hoe snel je de laser hebt terugverdiend)
Contact opnemen

 

Wil je wel een laser kopen, maar komt het nu financieel even niet uit?

Via onze leaseconstructie is het nu mogelijk de betaling van de laser te spreiden. Aan het eind van de leaseperiode is de laser van jou.

De voordelen:

 • Gespreid betalen
 • Leasekrediet beoordeling binnen 24 uur
 • Volledig digitaal lease-aanvragen afhandelen. Tot 100% financiering van de High Power Laser mogelijk.
 • De BTW kan voorgefinancierd of meegefinancierd worden
 • Profiteer als ondernemer van verschillende fiscale voordelen.

De HPLT High Power Lasers zijn leverbaar in meerdere wattages en al leverbaar vanaf
€ 5.995,- of te leasen vanaf € 101,- per maand.

Specialist

Als specialist in de zorg, bieden wij jou, middels het gebruik van High Power Lasertherapie, de perfecte oplossing om klanten een gezonde en stralende huid te bezorgen. Onze krachtige High Power Laser dringt diep in alle weefsels door en daarom zijn de toepassingen ervan zeer uitgebreid. Hoogwaardige lasertherapie is revolutionair en geeft in 95% van de gevallen na de eerste behandeling al resultaat. Onze lasers hebben door de speciale behandelkop een hoger vermogen per cm2 dan vergelijkbare lasers. Hierdoor heb je sneller en meer effectief resultaat.

Ze zijn eenvoudig in gebruik en voorzien van talloze voorgeprogrammeerde Lasertherapie behandelingen inclusief behandelprotocollen. Daarnaast kun je zelf eenvoudig Lasertherapie behandelingen toevoegen en opslaan in de laser.

High Power Lasertherapie kan een perfecte aanvulling zijn op jouw portfolio.

Ziekenhuizen, gezondheid en cosmetisch gerelateerde faciliteiten over de hele wereld maken al geruime tijd gebruik van laserbehandelingen en er worden verbluffende resultaten mee gerealiseerd.

Een product op maat

HPLT heeft voor elke zorgprofessional een passende High Power laser. Om ervoor te zorgen dat je een op maat laser krijgt, komen wij graag en geheel vrijblijvend bij je langs voor een demonstratie. Indien gewenst, is het ook mogelijk jou of jouw klant bij jou op locatie of bij ons op de HPLT Academy te behandelen. Wij nemen ruimschoots de tijd om alle facetten van onze High Power laser en natuurlijk de Lasertherapie in het algemeen uit te leggen.

Maar HPLT gaat een stap verder

Samen kijken we hoe we lasertherapie het beste in jouw praktijk kunnen implementeren. Niet alleen met advies, maar ook met persoonlijke training op locatie en een uitstekende service.

Komt de investering op dit moment niet uit?

Ook dan denken wij graag met je mee, bijvoorbeeld door via een zeer aantrekkelijke leaseconstructie jouw aankoop financieel te spreiden over verschillende maanden.

De voordelen van HPLT

 • Onze lasers zijn scherp geprijsd.
 • Gespreide betaling mogelijk via onze zeer aantrekkelijke leaseconstructie.
 • Een professionele, Europese, scherp geprijsde laser die veel nieuwe klanten genereerd.
 • Hoge Return On Investment (wij kunnen je laten zien hoe snel je de laser hebt terugverdiend).
 • Een eigen Laser Academy met cursussen en workshops op maat.
 • 6 Dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen en lasertherapie advies.

 

 

Een High Power Laser werkt door middel van een gebundelde lichtstraal, die energie direct naar de cellen in de diepere lagen onder de huid stuurt.

Het licht komt de mitochondriën van de cel binnen en wordt geabsorbeerd door de chromoforen, waaronder het proteïne cytochroom c oxidase (CCO), dat vervolgens de activiteit van de cel verhoogt.

Als gevolg van deze verhoogde activiteit worden drie moleculen beïnvloed: adenosinetrifosfaat (ATP), reactieve zuurstofspecies (ROS) en stikstofmonoxide (NO), die samen zorgen voor een sneller en effectiever herstel van pijnklachten, ontstekingen of infecties. 

Dit wetenschappelijk bewezen proces noemt men ook wel: fotobiostimulatie of photobiomodulation.

 

Elke golflengte heeft andere eigenschappen

De kleur van licht wordt in een lichtspectrum aangegeven als een golflengte in nanometers.

UV-licht valt binnen de range van 100nm t/m 380nm en is onzichtbaar voor het oog.

Het zichtbare spectrum loopt van 381nm t/m 761nm. Infraroodlicht loopt van 762nm t/m 1mm en is onzichtbaar voor het oog. Iedere golflengte heeft zijn eigen eigenschappen.

De High Power Lasers van HPLT maken gebruik van de golflengtes van 455 (Blue laser), 650 en 810nm (Red laser).

 

Demo boeken

Lasertherapie kan veel betekenen voor de genezing en pijnbestrijding van vele klachten. Dit geldt voor zowel Low Level als High Power Lasertherapie. Beiden zijn geschikt voor het behandelen van acute en chronische klachten.


Van een High Power Laser (klasse IV) wordt gesproken als we het hebben over een laser met een vermogen van 500mW en meer. Andere benamingen voor een High Power Laser zijn HPLT, HILT en High Intensity Laser.

Als er over een Low Level Laser (klasse III of 3B) wordt gesproken, hebben we het over een laser met een vermogen van minder dan 500mW. Andere benamingen voor een Low Level Laser zijn LLLT, Soft laser en Cold laser.

 

 1. Het laserhandstuk moet rechstreeks contact maken met de huid. Heeft een geringe diepte en is veilig, alleen efficiënt voor oppervlakkige behandelingen.
 2. De kracht van de laserstraal en het innovatieve handstuk zorgen voor een snelle en pijnloze behandeling. De laser komt diep, is veilig en efficiënt voor diepe en oppervlakige behandelingen.

Omdat een Low Level Laser een maximaal vermogen van 500mW mag hebben, wordt er gebruik gemaakt van meerdere laser diodes.

Veel leveranciers tellen de laser diodes bij elkaar op (in de afbeelding rechts zijn het er 8) en verkopen de Low Level Laser als een laser met meer vermogen en dit klopt niet.

De vermogens van 500mW zijn niet bij elkaar op te tellen.
Een voorbeeld: als je 2 lampen van 60 Watt in een kamer ophangt, geven deze samen 60 Watt licht en niet 120 Watt! Dit is bij een laser niet anders.

Door gebruik te maken van meerdere laser diodes wordt de oppervlakte groter, maar de laser gaat niet dieper.

 
 
 
Contact opnemen

Risico’s

Een Lasertherapie behandeling met een HPLT High Power Laser is veilig en pijnloos en er zijn geen bijwerkingen bekend.

Vanzelfsprekend moet de laser wel op de juiste manier worden gebruikt, maar dat is na de training die je van ons krijgt bij de aflevering van de laser geen probleem. Bovendien is onze helpdesk 6 dagen in de week bereikbaar voor vragen.

Laserstralen zijn zeer krachtig en zijn schadelijk voor het oog, met name het netvlies. Zowel de behandelaar als de patiënt moeten gebruik maken van een speciale beschermende bril tijdens de laserbehandeling.

Contra-indicaties

Er zijn geen contra-indicaties bekend bij lasertherapie, wel praten we over relatieve contra-indicaties.

Relatieve contra-indicaties kunnen zijn:

 • Er is sprake van een ongeboren vrucht (niet behandelen op die plek)
 • Er is sprake van tumoren

HPLT is een bedrijf, dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief goede en zeer betaalbare medische High Power Lasers.

Wij zijn op dit moment marktleider in Nederland. Op basis van ruim 12 jaar ervaring, adviseren wij jou welke laser het beste bij jou past.

Voor behandeling van oppervlakkige klachten, maar ook voor klachten, die zich dieper in het lichaam van de patiënt bevinden.

Van professionals, voor professionals

HPLT heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en feedback gekregen uit de markt van zorgprofessionals met betrekking tot verbeterpunten van onze laserapparatuur, maar ook betreffende het aanpassen van onze software met betrekking tot de behandelmethode en juiste instellingen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het inkopen van een kant-en-klare High Power Laser en deze in Nederland op de markt zetten niet toereikend was om aan de wensen van de zorgprofessional te kunnen voldoen.

De ontwikkeling van een High Power Laser

Bij HPLT zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze lasers en de benodigde software. Op deze manier kunnen wij een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en niet onbelangrijk zeer betaalbare High Power Laser leveren voor de zorgprofessional.

Made in Italy

De lasers van HPLT worden in Italië geproduceerd. De reden dat wij kiezen voor Italië en niet voor lasers uit het Verre Oosten is, dat de lasers uit Italië bekend staan om hun kwaliteit en innovatie. Daarbij komt ook nog eens dat wij snel kunnen schakelen als het gaat om service en reparatie.

Prijs en kwaliteit

De High Power Laser van HPLT is de beste professionele laser die in de markt verkrijgbaar is tegen een zeer scherpe prijs.

Lasertherapie met als gouden standaard 810nm wetenschappelijk bewezen

Stimuleert cel aanmaak

Veilig

Pijnloze behandeling

Wetenschappelijk bewezen

Bronvermelding Research High Power Lasertherapie (810Nm)

Klanten beoordelen ons met een

Producten